2010. október 27., szerda

Gyümölcsös tiramisu







Hozzávalók:

- 20 dkg babapiskóta ( 2 dl vanillia cukros tej, amibe beleforgatod a piskótát. A Lidl-be olyat vettem, amivel nem kell semmit csinálni, mert
                                  szétesik ahogy nedvességet kap)
- 25 dkg mascarpone sajt
- 2 dl tejszín felverve
- 1 cs vanillia puding + 0,5l tej + 4ek cukor megfőzve
- kakaó ( Hollanddal finom )
- fagyasztott vagy friss savanykás gyümölcs (erdei gy. Keverék, eper, málna, meggy…) .
  A fagyasztottat nem kell kiolvasztani, csak leöblíteni és esetleg apróbbra vágni.

Krém:
Ha langyos lett a puding, bele kell keverni a sajtot, majd óvatosan a felvert tejszínt.


A jénai aljára krém + tejbe forgatott/vagy nem piskóta + krém + vastagon kakaó + gyümölcs + krém + piskóta + krém + sok kakaó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.