Az úgy volt, hogy egy kedves ismerősömet vártuk vendégségbe, akiről nem mellesleg a blog a nevét kapta, szóval szerettem volna valami tutival kirukkolni, és akkor a tuti nálunk a Hortobágyi húsos palacsinta volt, de a húsról elkészítés előtt kiderült, hogy nem akar az asztalra kerülni, mert gyanús volt a színe is, a szaga is, így aztán volt palacsinta, de nem volt töltelék, kénytelen voltam rögtönözni. A vendégek pedig nem panaszkodtak.
A fentiekből következik, hogy a recept kissé esetleges, semmi nincs kőbe vésve.
Hozzávalók:
- 12-15 db sós palacsinta
- 7 dkg vaj
- 6 dkg liszt
- 5 dl tej
- tömlős krémsajt
- reszelt sajt
- tejföl
- fokhagyma
- fűszerek (só, bors, szerecsendió)
Hát valahogy így.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.